День захисту дітей у Джулинській громаді

Дата: 02.06.2017 10:13
Кількість переглядів: 915

1 червня у Міжнародний день захисту дітей голова Джулинської об'єднаної територіальної громади Петро Швець та його заступник Роман Кравець привітали учасників свята, розпочавши урочистості та подарувавши гарний настрій. Святкову програму продовжили учні Джулинської школи, учасники вокаФото без описульного ансамблю "Українські переспіви" (керівник Віталій Ціхач), та заступник директора з виховної роботи Лариса Заміхора.

Кульмінацією свята був вихід героїв улюблених мультфільмів малечі, вихователів ДНЗ "Веселка" Тетяни Довгань та Наталії Сторожевської, які організували для дітей веселі розваги з врученням призів від голови ОТГ.  Ведуча свята Антоніна Запорощук, учениця 8 класу, майстерно та емоційно супроводжувала святкову програму.

Джулинчани прийшли на свято родинами: діти розважалися на ігровому майданчику, батуті, пригощалися солодощами та морозивом, батьки радо підтримували малечу.

Свято організовано з ініціативи соціально-гуманітарного відділу сільської ради Джулинської ОТГ (Руслана Руденко) та за підтримки сільського голови Петра Швеця. Сценарій свята підготували художній керівник Джулинського Будинку культури Людмила Мазур та заступник з виховної роботи Лариса Заміхора. Проведенню заходу сприяли директор Джулинського Будинку культури Олег Мазур, директор Джулинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Михайло Шевчук, завідуюча ДНЗ "Веселка" с.Джулинка Ольга Яценко, завідуюча  Джулинської АЗПСМ Галина Зайва. Медичний супровід надавали сімейний лікар Світлана Байдалюк та медична сестра ДНЗ "Веселка" Наталія Коваленко. 

Бажаємо дітям гарного літнього відпочинку, захоплюючих вражень від подорожей!

Соціально-гуманітарний відділ Джулинської ОТГ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних