На Міжнародний турнір з футболу - до Данії

Дата: 26.07.2019 22:13
Кількість переглядів: 501

Футболісти Джулинської громади взяли участь у турнірі Кубку DANA CUP-2019, який щорічно проходить у місті Х’йоррінг (Королівство Данії). Цього року для участі у Міжнародному турнірі з юнацького футболу, що проходив з 23 по 28 липня, прибуло понад 20 тисяч гравців із 49 країн світу. ВихФото без описуованці із Джулинської ОТГ Владислав Скогутовський, Владислав Марущак, Віталій Осіпчук разом із гравцями РДЮСШ “Ровесник” також брали участь у цьому турнірі.

Увесь час із командою був тренер Іван Попов, який підбадьорював, допомагав і щиро вболівав за своїх учнів. Батьки, які майже півроку організовували цю поїздку, також хвилювалися і “тримали кулаки” всі десять днів подорожі. Вони вдячні тренеру за таку чудову поїздку. Для наших хлопців це була гарна нагода випробувати свої вміння, відчути величезне захоплення футболом, жити командним духом далеко від рідного дому. Вони увійшли до 1/8 фіналу і цим побили рекорд минулого року, який складав 1/16 фіналу. Емоції у дітей переповнюють, адже вони не тільки набралися спортивного досвіду від інших команд світу, а й мали змогу покупатися у Північному морі, з ночівлею в наметах побувати у Польщі. Там їх радо зустріли і запросили до аквапарку! А ще діти побували проїздом у столиці Німеччини Берліні. «Незабутні спогади на все життя! Це було неймовірно!», - говорять діти про поїздку до Данії.          Автор: Діана Скогутовська, с.Джулинка

 Спонсори поїздки: народний депутат України Микола Кучер, голова Джулинської ОТГ Петро Швець, голови фермерських господарств с.Джулинка Олег Вишневський та Сергій Хоцько, генеральний директор “Уманьпиво” Анатолій Кисіль та виконавчий директор ТОВ “Агрофірма “Джулинка” Валерій Вдовиченко. Спортивну форму гравцям закуплено відділом освіти, культури і спорту Джулинської ОТГ.  

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних