Відбулася серпнева конференція працівників освітнього округу Джулинської ОТГ

Дата: 30.08.2019 16:27
Кількість переглядів: 410

Сьогодні відбулася серпнева конференція працівників освітнього округу Джулинської ОТГ. У Центрі культури, дозвілля і спорту зібралися освітяни та працівники галузі культури громади, щоб підвести підсумки роботи за рік та окреслити завдання на 2019-2020 навчальний рік. У роботі конференції брав участь голова об'єднаної громади Петро Швець, голова Ради освітнього округу Михайло Шевчук.

Руслана  Руденко прозвітувала про здобутки колективів закладів освіти на шляху розбудови Нової української школи. Про роботу закладів культури вела мову спеціаліст відділу Катерина Герасимчук. У ході зібрання виступили директор Джулинського інклюзивно-ресурсного центру Оксана Дудник та директор Джулинської дитячої школи мистецтв Яна Кравець, які ознайомили з першими результатами роботи новостворених закладів. Традиційно відзначили грамотами педагогів, які підготували переможців ІІ та ІІІ етапів олімпіад, конкурсів та змагань. Подякували і працівникам закладів освіти за створення належних умов для навчання дітей: медсестрам, кухарям, технічним працівникам. З початком нового навчального року учасників конференції вітали першокласники Джулинської школи, а святковий концерт учасників художньої самодіяльності учнів опорної школи та колективу "Супер мама" Центру культури, дозвілля і спорту створив піднесений настрій напередодні Дня Знань!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних