Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова сесія сільської ради Джулинської ОТГ

Дата: 05.09.2017 21:21
Кількість переглядів: 635

Відбулася чергова сесія Джулинської сільської ради ОТГ, у ході якої розглядалися важливі питання життєдіяльності громади. Зокрема, щодо створення комунального закладу «Центр первинної медико-санітарної допомоги Джулинської сільської ради Бершадського району Вінницької області», про затвердження програми підтримки музичної освіти в Джулинській ОТГ на 2017 рік, програми розвитку фізичної культури і спорту на 2017 рік в Джулинській ОТГ,

питання організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів у 2017 році. Зокрема, було прийнято рішення звільнити від плати за харчування дітей пільгової категорії: дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей із сімей, які отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям», дітей, потерпілих від Чорнобильської катастрофи, усіх учнів 1-4 класів, а також дітей з особливими освітніми потребами, дітей із сімей, батьки яких є учасниками АТО, видатки на харчування яких будуть проводитися за рахунок коштів місцевого бюджету. Вартість харчування затвердили на рівні 10,0 грн. на день на одного учня. 
Вирішили депутати підтримати клопотання відділу освіти, культури і спорту щодо відкриття початкового спеціалізованого мистецького навчального закладу - Школи естетичного виховання на території Джулинської ОТГ. З цією метою вирішили звернутися до чергової сесії Бершадської районної ради з клопотанням щодо передачі будівлі музичної школи, розташованої в с.Джулинка, майна та музичних інструментів, що перебувають на балансі районної ради, до комунальної власності Джулинської об’єднаної територіальної громади. Це дасть можливість створити умови для забезпечення розвитку різних видів мистецтва, творчості дітей, художніх промислів та ремесел; підвищити ефективність заходів щодо розвитку галузі культури Джулинської ОТГ.
Розглядалися на сесії і земельні питання: про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі, за яким звернулися п’ятеро осіб, жителів Джулинки, Чернятки, Хмарівки. Про затвердження технічної документації із землеустрою (Джулинка), затвердження проектів землеустрою щодо відведення двох земельних ділянок у власність із земель запасу сільськогосподарського призначення (Хмарівка), надали у тимчасове користування земельну ділянку жителю Берізок-Бершадських. Із-за відсутності вільних земельних ділянок була й відмова у наданні погодження на виділення ділянки для ведення особистого селянського господарства на території с.Чернятка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.