Джулинська територіальна громада
Гайсинський район, Вінницька область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Моніторинг роботи галузі культури Джулинської ОТГ

Дата: 28.11.2017 22:02
Кількість переглядів: 776

Сьогодні Джулинську ОТГ відвідали заступник начальника Управління культури і мистецтв Вінницької ОДА Валентина Троян, директор Вінницької ОУНБ ім. К.А.Тімірязєва Наталія Морозова, голова профспілки працівників закладів культури Вінницької області Тетяна Побережна. У ході зустрічі з головою ОТГ Петром Швецем, його заступником Романом Кравцем, начальником відділу освіти, культури і спорту сільської ради Русланою Руденко та керівниками закладів культури громади обговорили пріоритетні напрями державної політики у галузі культури,

акцентуючи на змінах у змісті роботи клубних та бібліотечних установ. Члени моніторингової групи зосередили увагу на побудові власного культурного простору територіальної громади, необхідності створення в адміністративному центрі комунального закладу "Публічна бібліотека" з філіями в інших населених пунктах, перепрофілювання будинків культури, надали консультації щодо створення Школи мистецтв. Позитивні враження склалися під час відвідування Джулинського Будинку культури та сільської бібліотеки. 
Відділом освіти, культури і спорту сільської ради презентовано аналітично-інформаційний збірник "Джулинська ОТГ: галузь "Культура", ділову документацію відділу, презентаційні матеріали роботи Джулинського Будинку культури та газету "Моя громада". Члени моніторингової групи залишили позитивні відгуки про належну роботу галузі культури громади! 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.